husky_grano

Hundspann – ett minne för livet

Upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann genom ett Lappland och Västerbotten i vinterskrud. Varje hundspannstur är en upplevelse som inte går att beskrivas utan måste upplevas på plats.

Spruce Island Husky – i Granö

Granö Beckasin samarbetar med Spruce Island Husky (SIH), ett hundspannsföretag beläget i centrala Granö. Hos SIH kör du ditt eget spann, att köra ett eget hundspann är en oförglömlig upplevelse.Turerna går efter preparerade leder och genom ett landskap som tar en med häpnad. Möt renhjordar som färdas över milslånga myrar och njut av oslagbara tystnaden. Turerna leds av professionella guider som brinner för sitt arbete – att få låta er ta del av den vildmark och de vilda djur som finns här uppe, vid porten till Lappland. Maten som serveras på turerna är baserad på ekologiska råvaror som kommer från närområdet. Vill du ha specialkost, vänligen beställ det vid bokningstillfället.

Vilken tur passar dig?

A taste of Arctic, 1,5 h: 850,- SEK per person
Starttid: kl 14.00
The spirit of Lapland, 3 h. (inkl.fika): 1395,- SEK per person
Starttid: kl 10.00

Become a musher, 6 h. (inkl. lunch & fika):  2 200,- SEK per person
Starttid: kl 10.00

Boka din vinterupplevelse här >>.

Telefon: + 46 933 410 00 eller e-post info@granobeckasin.com


husky_grano_150x200

Viktigt att veta: Ta på varma kläder, lägst ålder för att köra själv är 15 år eller minst 160 cm lång och väger 50 kg eftersom du måste kunna bromsa hundarna.

OBS! Om du är gravid, kontakta oss innan bokning.

2 personer delar en släde med ett spann på 5-6 hundar, en kör och en sitter sedan byter ni efter halva sträckan. Guiden kör först med sitt team och visar vägen för er. Vi åker genom skog, över myrar och korsar sjöar – ett äventyr att minnas!

Studenterbjudande

Studenter har 10 % rabatt på boende & aktiviteter vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Samt 4 för 3 på hundspannsturer.

Boka online eller ring 0933-410 00

Info@granobeckasin.com


 
 
 
Menu