Romantisk Weekend

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en romantisk övernattning, högt uppe bland trädtopparna. Ett svävande äventyr! God mat och dryck på en mysig plats långt från vardagen och nära skog och mark.

Med romantisk weekend vill vi ge er tid för varandra långt bortom vardagens krav. Efter att ni checkat in väntar ekologisk cava* och noga utvalda chokladpraliner på rummet. Ta gärna en romantisk promenad innan middagen och känn att ni kommer ner i varv. När ni känner er redo så serverar vi en tre-rätters middag tillagad på lokala och ekologiska råvaror i vår mysiga restaurang. Natten spenderar ni i ett av våra spektakulära fågelnästen, där ni bor högt uppe bland träden. Beroende på säsong så har ni stor chans att uppleva norrsken från våra fönsterrika nästen. På önskad tid kommer frukosten serverad till fågelnästet morgonen efter, även den erbjuder lokala favoriter såsom Vindelnrökt skinka och Västerbottensost. Utcheckning sker senast klockan 12.00.

Detta ingår i vår Romantisk Weekend

Övernattning  i Fågelnästet
Ekologisk cava* &
praliner på rummet vid ankomst
Tre-rätters middag
Frukostkorg på rummet

OBS! Vid bokning av romantisk weekend med övernattning i Ekohotellet ingår frukostbuffé i restaurangen istället för frukostkorg.

*Alkoholfritt alternativ finns.

Boka er romantiska weekend idag!


Pris

3 890 per natt (del i dubbelrum)

Detta ingår

1 natt i Fågelnästet
Frukostkorg
Trerätters middag
Ekologisk cava &
praliner på rummet vid ankomst

 

Menu