Hundspannsweekend – en upplevelse för två

Ett underbart sätt att uppleva Lappland är att åka hundspann. En drömlik känsla av att vara nära till allt – djur, snö och natur. Att sedan njuta av en tre rätters middag och en härlig natt i Ekohotellet eller Fågelnästet är som pricken över i:et.

Upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann genom ett Lappland och Västerbotten i vinterskrud. Varje hundspannstur är en upplevelse som inte går att beskrivas utan måste upplevas på plats. Turerna går efter preparerade leder genom ett landskap som tar en med häpnad. Möt renhjordar som färdas över milslånga myrar och njut av tystnaden som kan upplevas både som skrämmande och magisk. Turerna leds av professionella guider som brinner av iver att få låta er ta del av den vildmark och de vilda djur som finns här. Som gäst på hundspannstur kör du ditt eget hundspann med 4-6 hundar. Maten som serveras på turerna är baserad på ekologiska råvaror som kommer från närområdet.
Om du önskar specialkost, vänligen beställ det vid bokningstillfället.

I vår hundspannsweekend ingår

Hundspannstur 1,5 h eller 3 h
Varm måltid (vid bokning av 3h tur)
Övernattning i Ekohotellet
Tre-rätters middag
Frukostbuffé
Pris: fr. 1 725 kr per person
 
Boka din hundspannsweekend idag!

 

Pris

Fr. 1 725 kr (del i dubbelrum)

Viktigt att veta

Ta på er varma kläder. Lägsta ålder för att köra själv är 15 år eller minst 160 cm lång och väga minst 50 kg.

2 personer delar en släde med ett spann på 5-6 hundar, en kör och en sitter sedan byter ni efter halva sträckan. Guiden kör först med sitt team och visar vägen för er. Vi åker mestadels genom skogen.

fire_grano

Boka online eller ring 0933-410 00, Info@granobeckasin.com

 
 
 
Menu