birdsnest

Fågelnäste – hotell i träd

Tänk att vara fågel för ett dygn, känslan av att sväva bland träden och blicka ut över vår fantastiska natur som vi delar med djurlivet. Att få somna efter att ha bevittnat ett storartat norrsken och vakna upp till solens resning över Umeälven. I våra exklusiva fågelnästen är det möjligt.

Hög standard

Trädhotellets rum har sköna bäddade hotellsängar. Det finns badrum med dusch, handfat, spegel och wc. I rummen finns ett kylskåp, vattenkokare och möjlighet att te och kaffe. Som extra lyx är stugorna utrustade med golvvärme som gör att de är lika mysiga på sommaren som på vintern. Varje näste har stora fönster så du får en oslagbar utsikt över älv och skog.

Restaurang

För dig som bor i fågelnäste ingår frukost på rummet. På överenskommen tid kommer vi upp med en frukostkorg till dig/er som är anpassad efter just era önskemål. Bland annat kan vi erbjuda nybakat bröd, kokt ägg och norrländska favoriter som vindelnrökt skinka och västerbottensost.

Avsätt gärna tid för en lugn 3-rätters middag i vår restaurang. Här serverar vi mat tillredd av lokala råvaror och med ekologiska inslag. Restaurangen har fullständiga rättigheter så det går att beställa öl och vin till maten, eller bara komma in och njuta av ett smakfyllt glas. Restaurangen >>

Sätt guldkant på din vistelse

Här, vid porten till Lappland, kan du lära dig mer om den norrländska kulturen och vildmarken på guidad tur, åka skidor, vandra, basta och bada. Sommar som vinter finns aktiviteter för den som vill lära sig mer om djur, natur och sig själv. Aktiviteter >>

Om fågelnästena

Våra två första fågelnästen byggdes 2012 och har utsikt mot norr. Sommaren 2015 sattes ytterligare 4 nästen på plats. Totalt har vi 6 stycken unika fågelnästen på olika höjdnivåer och alla med varierande magnifik utsikt.
Husen hänger tryggt förankrade i starka tallar som växer på en nipa vid Umeälven. Du bor flera meter upp i luften, mitt ute i naturen, men ändå med full hotellstandard. Möbler och inredningsdetaljer är personligt och omsorgsfullt utvalda.

Eco-premium
Kvalité och omsorg om naturen är Granö Beckasins ledord. Det avspeglar sig i all verksamhet som företaget bedriver, från byggnationer till maten i restaurangen. Även i byggprocessen har vi tagit största hänsyn till naturen. Allt byggmaterial som använts i stugorna går att återvinna. Isoleringen är till exempel gjord av gran

Boka ditt näste idag!

 

 

Priser

Dubbelrum 3 290 kr
Enkelrum 2 500 kr

I priset ingår

Frukostkorg på rummet
Linne
Handdukar
Trådlöst internet
Tvål och schampoo

Öppet hela året

Incheckning 15:00
Utcheckning 12:00

Middag

Förbokas

0933-410 00

info@granobeckasin.com

Psst!

Studenter har 10 % rabatt på boende & aktiviteter vid uppvisande av giltig studentlegitimation.

Hitta till oss

beckasin

 

Menu