Granö Beckasin Lodge

Vår lodge är hjärtat i Granö Beckasin som ligger i en liten by i den norrländska vildmarken. Lodgen, som också är vår reception, är belägen på en nipa ute i den lugna Umeälven. Här erbjuder vi bekvämt boende och fantastiska smakupplevelser i vår restaurang. Det är även från lodgen som de flesta av våra aktiviteter utgår ifrån.

Boendet består av olika typer av hotellrum i stugor och hus. Du kan välja att bo i ett av våra sex lyxiga fågelnästen där du upplever hur det är att bo som en fågel, högt uppe bland träden eller så kan du hålla dig på marken i antingen våra fräscha hotellstugor eller vårt nybyggda ekohotell. Var du än väljer att bo, lovar vi att du kommer trivas. I alla våra boenden ingår dagligt städ.

För våra campinggäster kan vi erbjuda 21 ställplatser och stugor med självhushåll. Campingen är öppen från maj till september.

Husdjur

Önskar du ta med dig din lilla älskling så går det alldeles utmärkt i stugorna och i vissa fågelnästen mot en extra avgift, 200 kr. Viktigt är att meddela personalen vid bokningen att ditt husdjur följer med. Vid överträdelse av rökförbud eller oanmält husdjur kommer Granö Beckasin att debitera dig 2 000 kr i saneringsavgift.

Rökning

Det råder totalt rökförbud i alla våra rum.
Vid överträdelse av rökförbud eller oanmält husdjur kommer Granö Beckasin att debitera dig 2 000 kr i saneringsavgift.

Öppet hela året

Vinter 2016
Öppet alla dagar
0933-410 00

OBS! Anläggningen är stängd 19/-27/12 -2016

Granö Beckasin

6 fågelnästen
12 dubbelrum i Ekohotell
5 hotellstugor
3 campingstugor
21 campingplatser

Program & evenemang>>

Granö Beckasin Lodge

Områdeskarta

Skärmavbild 2013-02-18 kl. 23.36.17

Menu